top of page

Feldenkrais®-menetelmän yksilötunteja Tampereella!

Tervetuloa Feldenkrais-menetelmän yksilötunneille Tampereella!Toiminnallinen Eheyttäminen (Functional Integration) on Feldenkrais-menetelmän yksilömuoto, jossa ohjaus tapahtuu pääosin kosketuksen ja lempeän ohjaavan liikuttelun kautta.


Yksilöohjauksessa yhteistä tutkimustamme ohjaa henkilökohtainen toiveesi tunnilla käsiteltävästä aiheesta. Käsiteltävä aihe voi liittyä elämässäsi läsnäolevaan kysymykseen, kipu- tai jännitystilaan, uuden taidon oppimiseen tai toiminnalliseen häiriöön kuten unettomuuteen.


Yksilötunti on yhtä lailla oppimistilanne kuin ryhmätuntikin, eli kyse ei ole hoidosta tai terapiasta. Toiminnallinen eheyttäminen® -yksilötunnilla ohjaan oppimista kuuntelevan kosketuksen kautta, jolloin voit tuntea itsesi paremmin ja saat aisti-informaatiota omasta liikkeestäsi ja sen mahdollisuuksista.


Lue lisää: www.iinakautiainen.com/


Otan vastaan yksilöasiakkaita osoitteessa Kuninkaankatu 39, Tampere

keskiviikkoisin klo 9-13

perjantaisin klo 9-20

Ajanvaraus toistaiseksi sähköpostitse iina.kautiainen@gmail.com

tai yhteydenottolomakkeen kautta


Tervetuloa!
Erään asiakkaan kokemuksesta:


"Olen käynyt Iinalla aikaisemmin Feldenkrais -tunneilla, jotka koin tosi upeiksi tavaksi hoitaa itseään ja tulla tietoiseksi omasta kehosta. Halusin sitten kokeilla Iinan yksilöohjausta, vaikken sillä hetkellä kokenut mitään "vaivoja" kehossani.


Hoito/ohjaus oli todella miellyttävä kokemus. Sai vaan olla ja nauttia hellästä liikkeestä ja rentoutua kehon äärelle. Teki mieli nukahtaa. Iina kohtaa todella kauniisti asiakkaansa ja kosketus on kehoa kunnioittava, mitään pakottava, rento.


Hoidon/Ohjauksen jälkeen ryhtini tuntui parantuneen huomattavasti. Piti varmaan autossa vähän peilejä oikoa ennen kotiin ajamista. Myös jalassani pitkään vaivanneen joskus kipeän varpaan tyvinivel tuntui hoidon jälkeen erilaiselta. Aiemmin olen varonut hieman varpaalle astumista, sen välillä aiheuttaen kipua nivelrikon vuoksi, mutta ohjauksen jälkeen huomasin, että pystyn astumaan koko jalkaterällä. Ehkäpä lantio asettui entistä parempaan asentoon."

bottom of page