top of page

Naisten Kaakaoseremoniamatka yhteistyössä Lotta Maijan kanssa

Tervetuloa Naisten Kaakaoseremoniamatkalle,

jolla asetumme itsessämme anteeksiannon avaavan taian äärelle,

ja sieltä käsin tunnistamme voimamme, vastuumme ja oikeutemme

astella anteeksipyytelemättömästi elämämme moninaisilla poluilla.Naisen Luonto on yhteistyö, jonka aloitimme laulaja-lauluntekijä-laulattaja Lotta Maijan kanssa vuonna 2019. Olemme järjestäneet yhdessä naisten Kaakaoseremonioita sekä naisten retriitin, joissa laskeudumme itsemme äärelle Kaakaon, liikkeen, äänen, levon ja naisten piirin tukemana.


Tänä syksynä tahdomme tarjota jotain erityistä, kaksiosaisen seremoniamatkan, jossa ensin laskeudumme itseemme, kuuntelemme ja pehmenemme sille mikä on nyt läsnä ja olennaista. Kutsumme anteeksiannon viisautta, ja tutkiskelemme onko jokin meissä valmis anteeksiannolle. Pakottamatta, puskematta kuuntelemme minkä aika on nyt. Toisessa seremoniassa siirrymme kuuntelemaan itsessämme sitä jonka voima meissä kantaa ja on valmis asettumaan tukevammin omille jaloilleen. Seremoniamatka on kuitenkin jokaiselle omanlaisensa, sillä tuemme kuuntelemaan sitä mikä on aidosti olennaista itselle, haluamatta liikaa ohjata matkaa tiettyyn suuntaan.


Suosittelemme osallistumaan koko matkalle, mutta voit myös osallistua vain toiseen seremoniaan.


Seremonioissa laskeudumme itsemme äärelle, antaudumme Kaakaon avaavalle voimalle ja naistenpiirin parantavalle läsnäololle. Seremonioissa on ohjattua kehoyhteyttä, ääntä, mantrojen laulamista sekä tilaa olla hiljaisuudessa, hiljentyä omaan sisimpään, levätä, kirjoittaa, liikkua tai piirtää omia tuntoja ylös.

Kaakaoseremonioissa tarjoamamme Kaakao on Seremoniakaakaota, joka on vartavasten tunnetyöskentelyä ja seremoniakäyttöön kasvatettua. Sen valmistusprosessin jokainen vaihe on tehty käsin, sydämellä siunaten, Kaakaon Hengen kanssa yhteydessä ollen. Kaakaon luonne on sydäntä avaava, ja se auttaa näkemään oman itsen lempeydellä sekä avaamaan omaa leikkisää luovaa puolta. Tämän vuoksi se on oivallinen lääkekasvi ja apu oman itsen äärelle pysähtymiseen. Naisten voimaverkko ja naisten luoma turvallinen tila voimistaa ja luo turvaa omaan matkaan.


Tervetuloa mukaan!


Äänen, kehon ja kaakaon kanssarituaalista,

pyhitettyä tilaa luomassa

Iina ja Lotta MaijaAika ja paikka:

La 11.11.2023 - ANTEEKSIANTO

La 2.12.2023 - ANTEEKSIPYYTELEMÄTTÖMYYS


klo 15.00 - 19.30

Aukijoogakoulu, TampereHinta:

MOLEMMAT SEREMONIAT: 90e

Yksi seremonia: 60e


Lämpimästi tervetuloa!

Seremonioihin mahtuu rajattu määrä osallistujia

Ilmoittaudu siis pian!


Ilmoittaudu nimen ja puhelinnumeron kera osoitteeseen naisenluonto@gmail.com

niin laitamme sinulle tervetulokirjeen ja maksutiedot.Tutustu Lotta Maijaan: www.lottamaijamusic.com
bottom of page